Съвети

На пълнолуние се запалва църковна свещ, до нея се поставя червена роза и снимката на любимия човек. Изричат се следните заклинания: „Лунице, сестрице, запали огън в сърцето на моя любим……. (името на човека), да не може да живее без мен, без моята любов, тъй, както ти не можеш без своите звездички.“ Розата и снимката се поставят под възглавницата и 7 нощи се спи на тях. На 8-ия ден се хвърлят в течаща вода или в морето

/съвет от Мария Стойчева – бялата магьосница на България/

Съвет на баба Ванга за справяне с беди и нещастия:

– Ако на някакво място – път, кръстопът стават много произшествия, трябва да се засипе със захар. Тя е източник на информация а кристалите в нея обират злото.

Как да проверите сами дали върху вас действа негативна енергия:

Поставяте показалеца на едната си ръка в съд с олио. Принесете пръста си в друг съд със светена вода. Оставете да капнат капки от пръста във водата. Ако капките се разтворят, размият то вие имате нужда от помощ. Няма съмнение, че става дума за тъй наречената- магия. Това са шумерски ритуали от 3 хилядолетие преди христа.

Друг метод за проверка на чуждо въздействие е следният:

Вземете ваша снимка, не по- стара от 2 години. Сложете я в подходящ съд и я изгорете. Изсипете пепелта в саксия с младо цвете, разровете пръста. В продължение на месец следете цветето. Ако увехне, над вас тегне проклятието на магическото въздействие. Вземете мерки.

Ако не ви върви

Ако в живота ви нещата са в застой, направете промяна. Съберете и изхвърлете от дома си стари дрехи и вещи, които не използвате. Така ще освободите място за чиста енергия. Не давайте дрехите на други хора. Ако ги носят те ще приемат вашата негативна енергия, а това може да им повлияе зле.