ИЗПИТАНИЕТО COVID-19

Ясновидци, магове и астролози дават различни мнения за причината за появата на този вирус, както и различни прогнози за края му.

   Според феноменът Наталия Гатева това е кармично изпитание за хората, които са се сомозабравили в стремежа си към алчност, пари и власт. Тази болест иде да ни научи на нов начин на мислене и морал. Някои от нас ще направят своите изводи, други няма да се променят за дълго. Но и тази пандемия няма да трае повече от година.

   Ясновидец и маг Таня пък казва, че това е изкуствено предизвикан вирус, целящ да създаде поредната криза, от която малцина да спечелят. И това вече е факт. Това заболяване не е по- страшно от много други, но масовата паника, чрез медиите, които са цензурирани, надува умишлено балона, за да държи хората в подчинение и да всява страх.

Кога и как ще излезем от това предполагат специалистите и знаят само феномените.

   Идва края на пандемията, смята Адем ходжа. През пролетта нещата ще утихнат, повечето хора ще се преболедували и следващата зима ситуацията ще бъде спокойна. Ваксинирането на този етап е опасно и рисково, смята той, защото още няма реакция за последиците. Реакцията ще дойде след месеци. Масовата психоза за чипизация е пресилена, но с това заболяване се видя, колко контролируеми и манипулируеми са хората. Това според ходжата е експеримент над човечеството. Всичко ще влезе в своите релси, но много хора вече няма да са същите, допълва той. Каквито и да са прогнозите, единственото, което можем да направим, е да се държим адекватно и без паника и стрес.